Autorecyclage

J. Olieslaeger & Co, uw expert in autorecyclage en depollutie. Wilt u een afgedankt voertuig binnenbrengen voor de sloop? Op ons kan u rekenen!

Heeft u nog een afgedankt voertuig dat u wil binnenbrengen voor de sloop? In Temse, bij J. Olieslaeger & Co, bent u steeds aan het juiste adres. Jarenlange ervaring maakt ons tot de specialist voor autorecyclage en depollutie. 

Een afgedankt voertuig is een gevaarlijke afvalstof en moet dus verwerkt worden. U mag een autowrak nooit zelf stockeren. J. Olieslaeger & Co is een door Febelauto erkend centrum voor autorecyclage en depollutie 

Onder depollutie of het depollueren van voertuigen verstaan we het verwijderen van alle schadelijke afvalstoffen. Denk aan brandstof, rem-, koel, en ruitensproeiervloeistof, aircogas, motorolie en oliefilters, transmissie- en aandrijfolie of laadstartbatterijen. We verwijderen ook de banden en slaan de gevaarlijke vloeistoffen en onderdelen op in speciale containers. 

Na het depollueren van uw voertuig wordt het niet langer beschouwd als gevaarlijk afval en kan het met de normale afvalstroom verwerkt worden. Het ontmantelde voertuig wordt samengeperst. Na de vernietiging krijgt u een certificaat dat bewijst dat uw afgedankte voertuig op een veilige en milieuvriendelijke manier werd verwerkt. 

schroothandelaar

J. Olieslaeger & Co, uw expert in autorecyclage